O nama

Tvrtka Buteo d.o.o. osnovana je 2008. godine uz ovlaštenje Ministarstva zdravlja RH, već 15 godina vrlo uspješno posluje. Registrirani smo za obavljanje djelatnosti prometa na veliko opasnim kemikalijama.

Kategorije proizvoda koje imamo u ponudi obuhvaćaju rodenticide, insekticide, larvicide, limacide, UV dezinsekciju, repelente, atraktante, deratizacijske kutije, profesionalne prskalice i zamagljivače, te ostalu profesionalnu opremu. Od asortimana vezanog za veterinu u ponudi su sredstva za čišćenje i dezinfekciju prostora i opreme na farmama, sredstva prije i poslije mužnje, zakiseljivači vode, sredstva za pročišćavanje vodovodnih sustava na farmama, pasta za odrožnjavanje, mastitis reagensi…

Buteo d.o.o. je ekskluzivni distributer za renomirane europske tvrtke kao što su CID LINES, IGEBA, IRTO TRIO, I.N.D.I.A., GEA, PELSIS, GLORIA, AGRO RM, ZAPI

Među višegodišnje ugledne korisnike naših proizvoda ubrajaju se, kako eminentne tvrtke i ustanove iz državnog sustava, tako i brojne tvrtke u privatnom vlasništvu i to iz različitih sektora gospodarske i društvene djelatnosti (industrija - prehrambena, tekstilna, i dr.; ugostiteljsko-turističke djelatnosti; zdravstvene i obrazovne ustanove; Zavodi za javno zdravstvo itd.) kao i veletrgovine preko kojih plasiramo svoje proizvode ,npr. Medika d.d., Medical intertrade d.o.o., Phoenix farmacija d.d.. Među naše kupce pripadaju i renomirane hrvatske tvrtke kao što su: Hrvatske šume d.o.o., Žito d.d., Pomorski servis luka Ploče d.o.o., Bioinstitut d.o.o.,Valipile d.o.o., Fridrih d.o.o., Koka d.d., Purex d.o.o., Perfa Bio d.o.o., Hartmann d.o.o., Vindija d.o.o., Stočar d.o.o., Bauhaus, te veliki niz tvrtki koje obavljaju usluge DDD-a, veterinarske ambulante i apoteke, te poljoprivredne apoteke duž cijele Hrvatske.

Zahvaljujući stručnim znanjima i dugogodišnjem iskustvu djelatnika na sličim ili istim poslovima tvrtka u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača. Mobilnost i brzina osigurava isporuku na svaku lokaciju.

Stručnost, kvaliteta, učinkovitost i odgovornost čine temelj našeg poslovanja, na što ukazuju i zadovoljni dugogodišnji korisnici naših proizvoda, dajući nam uvijek iznova svoje povjerenje.

Postani Buteo distributer

Otvarate tvrtku za pružanje DDD usluga, poljoprivrednu ljekarnu ili veterinarsku ambulantu? Zainteresirani ste za naše proizvode? Obratite nam se s povjerenjem u ostvarenje uspješne poslovne suradnje!

Postani distributer

O nama

Buteo d.o.o. je tvrtka registrirana za obavljanje djelatnosti prometa na veliko opasnih kemikalija. Zahvaljujući stručnim znanjima i dugogodišnjem iskustvu djelatnika na sličnim ili istim poslovima tvrtka u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača.

Pročitaj više