Ostalo
Vespokill atraktant za ose i stršljenove

Vespokill atraktant za ose i stršljenove

Atraktant koji privlači ose i stršljenove

Upute za uporabu:

Postavite Vespokil na sljedećim mjestima: Terase, krovovi, voćnjaci, vrtovi, trgovine voćem i povrćem, tvornice koje prerađuju ili skladište voće, povrće, meso, pivo, vino, alkohol i fermentabilne šećere općenito.

Nalijte 250 ml Vespokila (pola bočice) unutar APPLE TRAP plastične lovke i razrijedite s 250 ml vode. U slučaju korištenja proizvoda u drugim lovkama, održavajte razrjeđivanje 1:1 s vodom.

Postavite lovku na visinu od 1,5 m, lako dostupnu za kontrolu, zaštićenu od sunca (na primjer, ispod drveća) i postavite je gdje je prisutan protok zraka. Privlačenje osa i voćnih muha obavlja se posebnim mirisom koji dolazi iz lovke nakon što je tekućina ulivena. Preporučujemo upotrebu rukavica svaki put kad se rukuje tekućinom.

Predloženo razdoblje praćenja: od veljače do listopada, ovisno o sezonskim temperaturama.

Preporučena učestalost kontrola: Kontrolirajte lovku svakih 7 dana kako biste provjerili količinu uhvaćenih osa, stršljenova i voćnih muha. Ako je zamka puna insekata ili suha (isparila tekućina), ili nakon 2 tjedna, zamijenite tekućinu.

Uvjeti skladištenja: u hladnoj i suhoj prostoriji, temperatura ispod 25°C i relativna vlažnost ispod 55%. Ako se dobro čuva (neoštećena ambalaža), rok trajanja proizvoda je 3 godine.

Postani Buteo distributer

Otvarate tvrtku za pružanje DDD usluga, poljoprivrednu ljekarnu ili veterinarsku ambulantu? Zainteresirani ste za naše proizvode? Obratite nam se s povjerenjem u ostvarenje uspješne poslovne suradnje!

Postani distributer

O nama

Buteo d.o.o. je tvrtka registrirana za obavljanje djelatnosti prometa na veliko opasnih kemikalija. Zahvaljujući stručnim znanjima i dugogodišnjem iskustvu djelatnika na sličnim ili istim poslovima tvrtka u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača.

Pročitaj više